PÄÄVALMENTAJAT & TIIMI

Tarinamme:

Vuonna 2001 ostimme toiminnassa olleen kuntokeskuksen nimeltään Power Center. Jäseniä oli vajaa 200, liikevaihto 60 000 €/v. Kuluneiden runsaan 15 vuoden aikana liikevaihtomme on 10-kertaistunut, merkittävä osa liikevaihdosta tulee nykyään pienryhmä- ja yksilövalmennuksista.

Marjo Krishi

 • pitkä ja menestyksekäs ura kehonrakennuksessa ja fitneksessä
 • valmentanut vuodesta 2000 lähtien niin tavallisia kuntoilijoita kuin fitness-kisoihin valmistautuvia
 • motivoiva, määrätietoinen ja pitkäjänteinen valmentaja
Marjon intohimo treenaamiseen syttyi jo kouluaikoina. Hän seurasi luontevaa polkua: opiskeli kuntohoitajaksi, jolloin oppi treenin ja terveyden perusasiat. Ensimmäiset kehonrakennuskisat nähtyään Marjon kipinä oli syttynyt ja hän aloitti tavoitteellisen treenaamisen.Tavoitteellinen harjoittelu palkittiin kehonrakennuksen MM-kultamitalilla vuonna 1995. Kehonrakennuksesta Marjo siirryi fitness-harjoitteluun. Määrätietoinen kropan muokkaaminen uuteen lajiin sopivaksi toi viisi peräkkäistä Suomenmestaruutta, yhtä monta MM-finaalipaikkaa ja yhden Pohjoismaiden mestaruuden.
 

Marko Heikkinen

 • kokenut valmentaja ja kehonrakentaja
 • ohjaa vuodessa satoja ihmisiä aloittelijoista kilpailijoihin, vuosien saatossa yli 1 000 asiakasta
 • valmennus perustuu vuosien aikana opittuihin parhaisiin käytäntöihin

Marko on harrastanut liikuntaa monipuolisesti aina koripallosta kehonrakennukseen. Kuntosalitreeni on ollut intohimona 90-luvulta lähtien. Vuodesta 1995 lähtien Marko on kilpaillut kehonrakennuksessa yhteensä 22 kertaa, suoriutuen aina viiden parhaan joukkoon. Kisaamisen ja urheilun lisäksi Marko on työskennellyt fitness-alalla 17 vuoden ajan. Hän on valmentanut ja pitänyt ravinto- ja lisäravinneseminaareja. Tärkeintä osaamisessa on kuitenkin jatkuva uusien harjoittelutapojen kokeileminen ja oppien ammentaminen valmentajilta ympäri maailmaa. Yhdistämällä erilaisia treenityylejä, tekniikoita ja kikkoja Marko on löytänyt kullekin asiakkaalleen sopivimman tavan treenata ja saavuttaa tavoitteensa.

Marjo Krishi & Marko Heikkinen

Janne Nieminen

Markkinointiorientoitunut pienryhmävalmennuksen ammattilainen.

 • treenitaustaa 12 vuoden ajan
 • ohjaustaustaa neljän vuoden ajan
 • Marko Heikkisen ja Marjo Krishin ohjauskonseptin kouluttama

En 18-vuotiaana olisi  voinut uskoa harrastavani kuntosalia tai vielä vähemmän olisin uskonut, että valmentaisin! Elämä kuitenkin vie ja 19-vuotiaasta saakka treenaaminen ja ruokavaliot ovat olleet keskeisessä osassa elämääni. Aluksi harrastelijana, sen jälkeen kisahaaveilijana ja sitten viimeisen muutaman vuoden ajan ammatin parissa.

Janne Nieminen

Lasse Venho

Myyntiorientoitunut liiketoiminnan kehittäjä.

 • yrittäjäkokemusta kuntokeskusalalta vuodesta 1994 lähtien
 • näyttöä myynnin tuloksellisuudesta ravintolisä- ja kuntokeskusaloilta
 • pienryhmävalmennuksen pioneereja Suomessa

Ostin ystävieni kanssa toiminnassa olleen kuntokeskuksen keskellä syvintä lamaa vuonna 1994. Ponnistelujemme ansiosta liikevaihto 5-kertaistui ensimmäisten viiden vuoden aikana. Samaan aikaan usea kilpailijoistamme joutui lopettamaan. Menestyimme ennen kaikkea markkinointi- ja myyntiosaamisemme ansiosta.

15672490_1284280348311519_5135567283857577431_n

Lasse Venho

OSALLISTU KILPAILUUN!