VALMENNUSPOLKU

Valmennuksemme on jaettu kolmeen moduulin, joista lisätietoja alla olevassa.

MODULI I (perusteet):

Liiketekniikoiden, markkinoinnin ja myynnin koulutus. Tavoitteena on omaksua RESULTAn perusteet, riittävät tiedot ja taidot ohjata omia asiakkaita ammattimaisesti, tehdä osaavaa markkinointia ja tuloksellista myyntiä. Kesto: 12 h. Koulutuksen jälkeen saa henkilökohtaisen profiilin nettisivuille, jossa esitellään kunkin paikkakunnan lisensoidut valmentajat (sivua voi hyödyntää oman markkinoinnin tukena), liikepankin käyttöönsä sekä mainokset omilla yhteystiedoilla.

MODULI II (pienryhmä):

Sisältää syventävää liiketekniikka-, markkinointi- ja myyntikoulutusta. Tutustumme kuinka käyttää RESULTAa pienryhmäharjoittelussa ja miten tavoittaa erilaisia kohderyhmiä, kuten esim. seniorit. Tavoitteena on huomattava myynnin kasvu pienryhmävalmennusten myynnistä. Kesto 12 h. 

MODULI III (syventävä liiketekniikka & myyntikoulutus + henkilökohtaiset ruokavaliot):

Opetamme, kuinka tehdä  omille asiakkaille henkilökohtaiset ruokavaliot nopeasti ja  pienellä vaivalla siihen suunnitellun verkkosivun avulla. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujan myyntiosaaminen kohenee, hän saa varmuutta  asiakkaiden ohjaamiseen sekä ruokavalioiden myynnistä lisätuloa. Kesto 12 h. 

 

HINNAT

MODULI I:  499 €

Koulutuksen jälkeen lisenssimaksu 39 €/kk. Ei edellytä II:seen ja III: seen osallistumista. Lisenssimaksu sisältää:

 1) Oman valmentajaprofiilin webbisivuilla, jota voi hyödyntää oman myynnin ja markkinoinnin tukena. Oikeus käyttää lisensioitu RESULTA -valmentaja nimeä.

 2) Käyttöoikeiden liikepankkiin.

 3) Omilla yhteystiedoilla varustetut mainokset, joita voi jakaa mm. sähköpostin liitetiedostona tai omilla sosiaalisen median sivuilla.

MODULI II: 449 €

Jos osallistuu 6 kk sisällä I:sen suorittamisesta, alennus 75 €.

MODULI III: 449 €

Jos osallistuu 6 kk sisällä II:sen suorittamisesta, alennus 75 €.

KANNATTAVUUSLASKELMA

MODULI I:

Koulutuksen kustannus 499 €. Myynnin kasvu 790 €/kk (1 kpl SILVER eli 10 krt valmennus). Koulutus on maksanut itsensä takaisin yhdessä kuukaudessa.

MODULI II:

Koulutuksien kustannus yhteensä 873 €. Myynnin kasvu 2 070 €/kk (1 kpl GOLD eli 30 krt valmennus). Koulutus on maksanut itsensä takaisin alle 1 kk:ssa.

MODULI III:

Koulutuksien kustannus yhteensä 1 247 €. Myynnin kasvu yhteensä 4 070 €/kk (1 kpl GOLD + 1 kpl pienryhmä, jossa 8 osallistujaa, kukin maksaa 250 €). Koulutus on maksanut itsensä takaisi alle 1 kk:ssa.

RESULTA VS PERSONAL TRAINING

“Kun myyt kaikille kaikkea, et myy kenellekään mitään”

Oman osaamisen (personal training) myyminen voi olla haasteellista. Vaikka palvelun nimessä esiintyy sana “personal”, sen myyminen voi olla hyvin persoonatonta. Jos kuntokeskuksen hinnastossa lukee: personal training 10 krt 690 €, ei se kerro asiakkaalle vielä yhtään mitään:

 * “Kuka siellä salilla on pt:nä”

 * “Mikä on hänen osaamisensa”

 * “Minun tavoitteena on laihduttaa / päästä eroon niska- ja hartiaseudun kivuista / parantaa kestävyyskuntoa, onko hänellä osaamista siihen”

Vuosien kokemus  on osoittanut, että tavanomaisen personal training -osaamisen myyminen voi olla haastavaa. Tilanne muuttuu heti, kun palvelu on tuotteistettu. RESULTA on huomattavasti helpommin myytävissä. Treenaamalla lihaksen liikerataa, liikkeen liikeradan sijasta, saadaan paljon hyötyjä, jotka voidaan näytetunnilla / esitteessä kertoa asiakkaalle. Palvelun asiakkaaksi soveltuvat mm. kuluttajat, jotka ovat “tahkoneet” perinteisellä tavalla eivätkä ole saaneet riittävää treenituntumaa eivätkä tuloksia. Myös kaikille niille, jotka innostuvat uusista asioista, RESULTA näyttäytyy kiinnostavana uutuutena. Olemme vakuuttuneita, että myyntisi kasvaa.

KATSO ALTA SEURAAVAT KOULUTUKSET JA ILMOITTAUDU


KylläEi

OSALLISTU KILPAILUUN!