Eläisinkö täyttä elämää?

Hän joka sanoo ”en pysty” ja hän joka sanoo ”minä pystyn” ovat yleensä oikeassa.

Haluaisitko sinä työllistyä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa? Auttaa ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa? Saada kalenteri täyteen personal training asiakkaita? Kummalla mennään – pystytkö sinä vai etkö pysty?

Jos se ei olisi vaikeaa, kaikki olisivat tehneet sen

Personal trainerina menestymminen ei ole helppoa. Sinulta vaaditaan liikunnanohjaustaitoja, ihmistuntemusta, taitoja markkinoida ja myydä osaamistasi jne. Saattaa olla, että olet kouluttautunut alalle, mutta huomaat että asiakashankinta ei olekaan ihan helpoimmasta päästä. Kun lopulta kalenterit alkavat täyttyä, asiakkaiden motivaatio loppuu kesken ja hyvin alkaneet hyvinvointiprojektit päättyvät ennen aikojaan. Elämässä nyt  vaan tahtoo olla niin, että jokaikistä edistymistä yleensä seuraa takapakki. Yhdessä voitamme vastoinkäymisiä!

Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä!

On olemassa ihmisiä, jotka haluavat saavuttaa asioita helpolla. He asennoituvat ”kokeilen toimiikohan tämä dieetti” ja epäonnistuvat. Kaikki tiedämme, että menestyäkseen tarvitsee tehdä töitä. Mitään suurta ei ole saavutettu viikkojen työllä. Huikeita asioita on saavutettu vuosien työllä.

Ole utelias, opi uusia asioita

Onnistuaksesi tarvitset ymmärrystä ja tietoa. Jos sinun täytyy oppia uusi asia, opettele uusi asia. Jos sinun täytyy oppia viisi tai kuusi uutta asiaa, opettele viisi tai kuusi uutta asiaa. Jos sinun täytyy lukea kirjoja, lue kirjoja. Jos sinun täytyy käydä oppitunneilla, käy oppitunneilla. Jos sinun täytyy ottaa oppia onnistujilta tai niiltä, joilla on osaamista, kysy.

Tee päätös

Sinulla on vain yksi elämä. Tee päätös siitä, mitä haluat olla. Mene ja ota itsellesi kaikki se, jonka haluat saavuttaa.  Jos haluat eräs unelmistasi on työllistyä hyvinvointialalla, me olemme täällä auttaaksemme sinuakin menestymään.

Jos tänään teet asioita, kuten aina ennenkin olet tehnyt, saavutat tuloksia, joita olet aina ennenkin saavuttanut

Ole valmis tekemään asioita toisin.

Tekosyyt ovat pahin vihollisesi

Tekosyyt ovat mielesi aikaansaannosta. Mielesi, joka haluaa sinun pysyvän mukavuusalueella. Lähteminen ja aloittaminen on aina vaikeaa. Jokaiselle onnistujallekin.

Volyymit kaakkoon ja imuroi itsellesi inspiraatiota:

 

Leave a Comment

OSALLISTU KILPAILUUN!